09
Лис

Ukrainian Creative Week 2017

Вже другий рік поспіль Ukrainian Creative Week об’єднує три провідні національні конкурси (Ukrainian Design: The Very Best Of 2017, ADC*UA Awards 2017 та Kakadu Awards 2017), аби сприяти розвитку рекламно-комунікаційного ринку України та нагородити його найгідніших представників.

Ukrainian Creative Week – це унікальна платформа, створена для розвитку напрямку креативу та дизайну в Україні. Даний тиждень є своєрідним щорічним звітом українських креаторів, дизайнерів, художників та інших представників рекламно-комунікаційної індустрії, який підводить творчі підсумки і визначає найдостойніших.

Тиждень креативності відкритий для великого кола осіб: графічних і промислових дизайнерів, фахівців телевізійного та digital ринків, архітекторів і представників рекламних агентств, а також всіх, чия діяльність пов’язана з творчістю, дизайном і рекламою.

Тиждень креативності включає в себе семінарську програму, де практики діляться власним досвідом та розкривають секрети успіху, виставку робіт-переможців Ukrainian Design: The Very Best Of 2017 та церемонію нагородження одразу трьох конкурсів: ADC*UA Awards 2017, Kakadu Awards 2017 та Ukrainian Design: The Very Best Of 2017.